Jumaat, 21 Ogos 2009

Cuti sekolah bermula

Pada hari ini telah bermula cuti sekolah penggal 2. Semua pelajar telah pulang balik bermalam selama seminggu dan kebetulan bulan Ramadhan pun akan menjelma. Bolehlah pelajar berbuka bersama keluarga tercinta.

Pelajar telah diberikan kata laluan untuk sbpexcellent.com dan KusessMail pada hari ini kecuali tingkatan 5. Kebanyakkan password telah dijanakan semula. Manual cara penggunaaan juga telah diberikan dan diharapkan agar katalaluan tersebut diberitahu dan di kongsikan bersama ibubapa supaya ibubapa sering dapat memantau akademik dan sahsiah pelajar di KUSESS. Diharapkan pelajar dapat memberikan maklum balas melalui borang yang telah dihantar melalui email.

Sejak laman web ini dialihkan di sini, bilangan hits telah bertambah secara mendadak. Terima kasih kepada pengunjung setia laman web KUSESS. Laman web kusess akan sentiasa dikemaskinikan supaya ianya menjadi medium utama yang menghubungkan antara sekolah dan ibubapa.

Warga Pentadbir dan Pendidik SM Sains Kuala Selangor di kesempatan ini ingin mengucapkan selamat Berpuasa dan selamat bercuti kepada semua pelajar. Gunakan masa cuti yang ada untuk mengulangkaji pelajaran.


Untuk pengunjung setia kusess.edu.my, khas untuk anda lagu istemewa bulan Ramadhan dari Wali Band.

1 ulasan:

mknace berkata...

;) :) :)
Selamat berpuasa